Virksomhedsskatteordningen

Virksomhedsskatteordningen har nedennævnte tre primære punkter, hvor man ellers vil blive beskattet, når man driver en personligt ejet virksomhed:

  1. Anvendes virksomhedsskatteordningen, vil der være mulighed for at en del af virksomhedens overskud bliver beskattet som kapitalindkomst hos skatteyderen i stedet for som personlig indkomst. Man sparer derved arbejdsmarkedsbidrag. Derudover kan der være en besparelse på indkomstskatten.
  2. Det er muligt at foretage opsparing af overskud i virksomheden, som kun beskattes med en foreløbig skat på pt. 25%. Det maksimale beløb for opsparing i virksomheden hænger sammen med, hvad indehaver har overført til sig selv.
  3. Man kan opnå fuldt fradrag for sine renteudgifter.

Virksomhedsskatteordningen kan anvendes af personer, der driver selvstændig virksomhed, herunder af personer, der udlejer fast ejendom. Det gælder også udlejning af hus eller ejerlejlighed, som skattemæssigt betragtes som erhvervsmæssig virksomhed.

Kontakt os, det betaler sig…

Der er typisk mange penge, at spare i skat ved, at vi hjælper med de skattemæssige forhold omkring regnskab og virksomhedsskatteordningen/kapitalafkastordningen

Vil du have et uforpligtende tilbud?