Rådgivning

Behov for rådgivning om din virksomheds økonomi. Så kontakt os.

Vi er rigtig gode til personlig betjening af vores kunder, hvor der tages hensyn til den enkelte kundes ønsker og behov. Vi fungerer ofte som problemløser og sparringspartner for ledelsen.

Vi har de nødvendige værktøjer, som kan beskrive de økonomiske og skattemæssige konsekvenser af planlagte dispositioner.

Brug for rådgivning indenfor økonomi, finansiering, skat, generationsskifte, køb og salg af virksomhed, selskaber eller rekonstruktion, så kontakt os for at høre nærmere.

Vores rådgivning omfatter bl.a.:

  • Økonomi
  • Finansiering
  • Skat
  • Generationsskifte
  • Køb og salg af virksomhed
  • Selskabsomdannelse/ selskabsstiftelse
  • Rekonstruktion
Steen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføring

Det betaler sig at bruge god rådgivning…kontakt os