Bogføring

Lad os tage ordne virksomhedens bogføring - det kan ofte betale sig. Kontakt os for at høre nærmere. Behov for hjælp til bogføring. Vi tilbyder billig bogføring i Roskilde og hovedstadsregionen. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med bogføringsopgaver. Der er ingen opgave, som er for lille og ej heller for stor.

For de kunder, som ikke har eller ønsker eget bogholderisystem, tilbyder vi at løse bogføringsopgaverne på vores økonomisystem.

Bogføringen foregår på moderne bogføringssystemer, som tilpasses den enkelte virksomhed afhængig af virksomhedens behov. Virksomheden skal ikke betale for mere end man har brug for. Til gengæld kan vi tilbyde alt inden for bogføring, som kan lette dagligdagen i virksomheden.

Vi kan også indgå en aftale om at vi hjælper til med en del af opgaverne og virksomheden forestår resten af arbejdet. Dette kan for nogle være en rigtig god mulighed for, at man gennem en fremtidig periode lærer arbejdsopgaverne og samtidig kan føle sig tryg, fordi vi er med som “højre hånd”. Vi står gerne “på hovedet” for vores kunder og hjælper til, så virksomheden kan koncentrere sig om optimal indtjening.

For kunder, som ønsker at benytte eget edb-økonomisystem, tilbyder vi rådgivning og hjælp ved opstart af edb-bogholderi, herunder finansbogføring og debitor/kreditorstyring.

Prismæssigt er vi meget konkurrencedygtig på bogføringsopgaver har vi erfaret, og dette gælder også overfor mindre virksomheder som bruger en bogholder. Kunder som fravælger revisor i tilknytning til bogføringsopgaven kan meget vel udsætte sig selv for en dyr løsning for den enkelte virksomhed.

Vi vejleder vores kunder igennem hele bogføringsopgaven, hvilket er en stor styrke for den enkelte virksomhed – og i særdelshed mindre virskomheder hvor behovet typisk er størst.

Samtidig vil vi også oplyse, at vi prismæssigt er meget konkurrencedygtige på opgaver som flere virksomheder overvejer at outsource til konsulentvirksomhederne. Kontakt os – det koster ikke noget

Steen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføring

Vi er rigtig gode til at hjælpe mindre virksomheder med bogføring og regnskab.
Kontakt os. Det betales sig at bruge os til bogføringsopgaver