Vi har travlt og søger en revisorassistent og en selvstændig bogholder til varetagelse af opgaver for vores kunder

Revisorassistent og selvstændig bogholder søges til mindre revisionsfirma beliggende centralt i Roskilde.

Revisorassistent

Vi søger en revisorassistent med erhvervserfaring på mindst 5 år fra revisorbranchen. Det forventes, at du har kendskab til Focus IT som bogførings- og regnskabssystem, ligesom det forventes, at du kan færdiggøre enkeltsager for henholdsvis selvstændige erhvervsdrivende og mindre anpartsselskaber/aktieselskaber.
Endvidere er det en fordel vis du har kendskab til Revimentor.

Der er mulighed for ansættelse 30 timer ugentligt, hvis dette er ønskeligt.

Selvstændig bogholder

Vi søger en selvstændige bogholder som er vant til at arbejde selvstændigt med opgaverne. Vi forventer, at du er serviceminded og udadvendt og er klar til at stå på hovdet for kunden. Vi forventer, at du minimum er interesseret i 20 timer om ugen.

Venligst bemærk, at der er tale om selvstændige bogholdere og ikke et lønnet stillingsopslag.

Send dit CV til registreret revisor Steen Koch, mailadr. sk@steenkoch.dk

Steen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføring

Vi har mange henvendelser vedrørende bl.a. bogføring og bogføringsopgaver.
Vil du også være en del af dette ?