Profil

Vi er et mindre registreret revisionsfirma, som har eksisteret i mange år. Vi er beliggende centralt i Roskilde med gode parkeringsforhold lige ved døren.

Som revisor er vi klar til at være sparringspartner for dig. Dette indebærer, at vi:

  • er klar til at løse akutte problemstillinger – “stå på hovedet for kunden”.
  • er naturlig sparringspartner i finansielle og skattemæssige løsninger.
  • tilrettelægger og udarbejder opgørelser, årsrapport, budget, forespørgsler m.v. til aftalt tid.
  • overholder frister overfor offentlige myndigheder i forbindelse med indsendelse af årsrapport, selvangivelser m.v.
  • er aktiv sparringspartner og har forstået, at personlig kontakt er et nøgleord, som mange forsømmer. Personlig kontakt gør, at du som virksomhedsejer eller anpartshaver/aktionær har mulighed for at diskutere problemstillinger med revisor og dermed opnå en optimal professionel rådgivning og assistance.
Behov for revisorassistance til skat, regnskab, moms, eller løn mv. Så kontakt os. Vi er et mindre revisionsfirma beliggende i Roskilde med godt kendskab til små og mellemstore virksomheders udfordringer indenfor skat, regnskab, moms og løn.
Behov for assistance til skat, årsrapporter, revision eller regnskaber mv. Så kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og dig.
Steen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføringSteen Koch Registrerede Revisorer ApS - Vi er beliggende i Roskilde og betjener kunder i Roskilde, Lejre, Greve, Køge, Hedehusene, Jyllinge, Havdrup, Gadstrup Viby m.v. med skat - moms - løn - revision - regnskab og bogføring

Vi betjener kunder i mange brancher. Vores kunder omfatter selvstændige erhvervsdrivende, aktie- og anpartsselskaber, interessentskaber, lønmodtagere med udlejning af fast ejendom (hus/lejlighed)